TEENAGER: Pokoj jako pro princeznu

Každá slečna by chtěla pokojík jako princezna, jak si takový pokoj vytvořit? Jednoduše. Stačí pár nápadů, které z vašeho pokoje udělají krásný prostor.

Ne vždy je snadné zařídit si pokoj podle svých představ. Většinou je překážka peníze a rodiče. Což ale jak si ukážeme nemusí být překážka.
méďa v posteli

Důležitý je úklid


Abychom měly krásný pokoj, je důležité v něm udržovat pořádek. Takže žádné poházené oblečení všude možně! Základ je najít každé věci své místo a to dodržovat.

Tvůj psací stůl by měl být uklizený také. Tužky a další věci můžeš dát do plechovek, které třeba nabarvíš.

Zbytečnosti nebo malé věci je dobré dát do krabice, nějakou ozdobnou seženeš skoro všude za pár korun. Věci tak budou pohromadě, tvůj pokoj bude vypadat uklizenější a navíc se na věci nebude prášit.

Světýlka umí vykouzlit krásnou atmosféru


Místo lampy si můžeš pořídit krásné světýlka. Světýlka tvůj pokoj rozzáří a dodají mu skvělou atmosféru. Koupit si můžeš světýlka ve tvaru srdíček, hvězdiček, lampionu… Je to jen na tobě!

Můžeš si koupit i obyčejné jaké dáváš na vánoční stromeček a poté je podle sebe dozdobit. Inspirovat se můžeš na sociálních sítích.

Taková světýlka kolem postele v kombinaci s hezkými polštářky jsou velmi roztomilá.

Jestli dáváš přednost svíčkám před LED světýlky, pořiď si krásnou lucerničku a do ní dej vonnou svíčku.

Fotky nesmí chybět


Vyber si pár skvělých momentek a vyzdob s nimi své království. Můžeš si je dát do rámečků a nebo využít nástěnku a dát je na ní.

Tvé fotky budou vypadat skvěle na provázku. Kup si ozdobné kolíčky a fotky jimi pověs na provázek.

Chceš si pověsit plakát svého oblíbence? Dej ho do rámečku. Bude to vypadat mnohem lépe a také se ti nezničí.

Květiny?! No jasně!


Svůj pokoj můžeš levně vyzdobit květinami. Máš více možností. První je taková, že si koupíš vázu a pravidelně si budeš kupovat nebo trhat květiny. Tato možnost je poněkud dražší. Druhá možnost je květináč s tvou oblíbenou rostlinou, který ozdobíš kamínky a nebo mušlemi z dovolené.

Pozor velkým trendem mezi bytovými designery jsou pivoňky!
orchidej u postele

Police a jiné kousky zadarmo


Chtěla bys mít poličky na knížky nebo jiné věci? Na to ti poslouží obyčejná bedna od ovoce a zeleniny. Takové dřevěné bedýnky najdeš v každém obchodě zadarmo. Stačí poprosit prodavačku nebo skladníka, jestli by ti nějaké nedali. V obchodech se tyto bedýnky stejně vyhazují.

Bedýnku párkrát obrus smirkovým papírem, natři libovolnou barvou a hotovo. Hotovou bedýnku pak využiješ jako poličku nebo klidně místo na líčidla či jiné věcičky.

Věříme, že ti tyto tipy pomohly a teď hurá do zvelebování!

TEENAGER: Pokoj jako pro princeznu
Scroll to top